SKV-Karpertrips op testsessie!

etang-x-5Morgen vertrekken wij naar Frankrijk voor een testsessie op Etang de la Saussaie. Hopelijk kunnen we, net zoals vorige keer, enkele mooie karpers strikken. Dit weekend (vanaf donderdag 17 april tot en met maandag 21 april) zijn wij dus moeilijk te bereiken. De mail wordt op dinsdag 22 april weer beantwoord! Mochten jullie nog gaan vissen, vang ze en tot maandag!!

Tijdens de vorige testsessie op Etang de la Saussaie wist Tim onderandere deze prachtige schubkarper te vangen. Fingers crossed!

 

Topstart seizoen 2014 op St. Leonards!

St.leonards-main-lake-20142Het onofficiële seizoen op Saint Leonards Small Lake was begin maart al succesvol geopend met enkele 30 ponders! Maar vorige week is er ook gevist op Saint Leonards Main Lake en er is zeer goed gevangen met als toppers 2 karpers van 45 en 48 pond! Wat een start van het seizoen!

Last-Minute-actie Etangs de Breton: Orchard Lake

1896801_741309229237370_619091511_nNog opzoek naar een last-minute vakantie met je vriendin of een maat van je? Orchard Lake is in de week van 29 maart vrij gekomen wegens een annulering. 1 hectare, een huisje aan het water met alle voorzieningen en prachtige karpers. Perfect voor 2 vissers! Nu met € 150,- korting! Meer info? Stuur een mailtje naar info@skv-karpertrips.nl

 

 

Junior eindelijk uitgezet op De Ronde Bleek

IMG_0568Het grote nieuws is vorig jaar al aangekondigd. Een van de moederdieren van de karpers die nu rondzwemmen op De Ronde Bleek was overgenomen van Viskweekcentrum Valkenswaard. Na een jaar van quarantaine was het afgelopen donderdag eindelijk zo ver.
Junior werd uitgezet op De Ronde Bleek op een geweldig gewicht van 44,2 pond en ruim een meter lang! Lees verder

Workshop van Ed Cremers

Tijdens de SKV-Xperience worden verschillende workshops gegeven. Elke week wordt er een nieuwe top karpervisser bekend gemaakt!

De laatste gast tijdens de SKV-Xperience is niemand minder dan Korda’s Ed Cremer. De rigprofessor van Nederland. Hij weet werkelijk alles van de karpervisserij. Voor hem geen voerboten, maar gooien. En gooien kan hij! Dit in combinatie met doordachte tactieken en goede voerstrategieën zorgen ervoor dat hij goed weet te vangen! Kortom een allround topvisser! Wij zijn dan ook zeer trots dat Ed Cremers van Team Korda Benelux een workshop komt geven!
Ed Cremers Xperience!

Workpary Etang des Royales

882717_676867205709784_911915444_oVorig weekend was het zover, de 4 dolle dagen van het zuiden des lands. Oftewel Carnaval. Voor Joost, Thijs, Stefan en mij was het dit jaar geen carnaval. We zijn naar John Hofgartner van Etang des Royales geweest. Om overdag mee te helpen aan het jaarlijkse onderhoud van de vijver en in de nacht te vissen. Helaas wisten we in 3 nachten slechts 1 karper te vangen. Lees verder

Extra prijs tijdens Radje Draaien op Carp Zwolle!

Aangezien SKV-Karpertrips dit jaar 5 jaar bestaat, hebben we besloten nog een karpertrip weg te geven tijdens het Radje Draaien op Carp Zwolle!. En wel een lang weekend vissen voor 2 personen op Trois Fontaien t.w.v. € 320,-! Dat maakt de prijzen pot voor Carp Zwolle ruim € 2000,-! Dit mag je niet missen! Zorg dat je erbij bent! Hieronder een foto van Sjef Lemmens op Tros Fontaine Small Lake!Trois-fontaine-small-lake-2013(24)

Like, Share en Win!

Carp Zwolle 2014 ROyalesLike, Share en win de foto op onze facebook pagina.en kom ik de pot waarin tevens de winnaars van het Radje Draaien op Carp Zwolle in zitten. Hieruit wordt een winnaar getrokken! Let op! De winnaar van deze facebook actie krijgt 2 loodjes in de pot! Dus dubbel zo veel kans!

Workshop Mike de Roover!

En weer een topper die een workshop komt geven tijdens de SKV-Xperience. Niemand minder dan Belgisch topvisser en testvisser voor Fox; Mike de Roover! Een zeer gedreven karpervisser die ook de pen regelmatig in de hand neemt om prachtige artikelen te schrijven voor de visbladen. Mike heeft een schat aan ervaring en zal deze komen delen op originele en geheel eigen wijzen! Dat beloofd wat……!

1011255_1454149964801131_231131574_n

Workshop van Bart van den Hurk

Tijdens de SKV-Xperience worden verschillende workshops gegeven. Elke week wordt er een nieuwe top karpervisser bekend gemaakt!

Deze week kunnen we de eerste gast presenteren! Met grote trots presenteren wij de eerste top karpervisser die een workshop komt geven tijdens de SKV Xperience! Het is niemand minder dan Bart van den Hurk van Proline Carp Products! Een zeer goede en ervaren karpervisser die al menig karpermonument in binnen- en buitenland heeft weten te vangen. Wij zijn dan ook enorm blij dat Bart een workshop komt geven! En natuurlijk komt hij niet met lege handen……..! Dus zorg dat jij er bij bent!

Bart van den Hurk Xperience!

SKV-Karpertrips draait door op Carp Zwolle!

SKV-Karpertrips draait ook dit jaar weer door op Carp Zwolle 2014! Na het succes van vorig jaar, hangt het nu al bekende “Radje” in de stand. Met dit jaar nog meer prijzen. Draai tot 10% korting, win de SKV-trui of het SKV-tshirt en maak kans op verschillende hoofdprijzen:

IMG_5451

Inschrijven SKV-Xperience

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en wil jij je inschrijven voor de SKV-Xperience?

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de SKV-Xperience. Eind april hoor je of jij uitgekozen bent om mee te doen aan de SKV-Xperience. Let op: De 8 inschrijvingen met de origineelste motivaties worden uitgekozen om deel te nemen aan de SKV-Xperience!

Mocht dit formulier niet voldoen voor je motivatie, stuur dan je motivatie naar skvxperience@skv-karpertrips.nl of je kunt het opsturen naar dit adres:
SKV-Xperience
Wolfsveld 62e
5712HH te Someren

Naam:
Geboortedatum: *
 /  / 
E-mail adres:
Aantal deelnemers *
Motiveer je deelname op originele wijze! *
Heb je nog vragen of opmerkingen? *

Begeleiding tijdens SKV-Xperience

img_2626Tijdens de SKV-Xperience zullen er continu begeleiders aanwezig zijn op De Ronde Bleek. Per stek (2 vissers per stek) zal continu begeleiding aanwezig zijn. Tevens zal er altijd minimaal één iemand aanwezig zijn voor de algemene begeleiding. De begeleiding bestaat uit ervaren karpervissers die al jaren vissen op karper en al meerdere malen op de Ronde Bleek gevist hebben. Er zal continu iemand aanwezig zijn met BHV (BedrijfsHulpVerlening) en meerdere begeleiders hebben BLS (Basic Life Support). Dit om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Indien er in een boot gevaren zal worden zijn reddingsvesten verplicht en zal er altijd een begeleider meegaan.

We stellen de begeleiders graag even aan uw voor: Lees verder