SKV-Karpertrips krijgt een nieuwe eigenaar: The Carp Specialist!

Per woensdag 12 augustus 2015 is SKV-Karpertrips, een internationaal reisbureau voor karpervisvakanties, overgenomen door The Carp Specialist. Oud-eigenaar Sjef Lemmens zal tot 31 september 2015 werkzaam blijven om de bestaande reserveringen geplaatst bij SKV-Karpertrips keurig af te handelen. In de tussentijd zullen Bas van Klaveren, Jeroen Albers en Arjen Uitbeijerse van The Carp Specialist zich bekommeren om alle nieuwe aanvragen.

Bas & Sjef tekenen de overname van SKV-Karpertrips!

Bas & Sjef tekenen de overname van SKV-Karpertrips!

SKV-Karpertrips is al jaren één van de bekendere reisbureaus voor karpervissers in de Benelux. Sjef Lemmens en oud-collega Tim Lomans hebben in de afgelopen jaren een degelijk pakket aan kwalitatieve Nederlandse en Franse bestemmingen opgebouwd en staan daarnaast bekend om hun uitstekende service en begeleiding.

Sjef Lemmens: “Na SKV-Karpertrips in de afgelopen jaren hebben te zien uitgroeien naar een volwassen onderneming en met veel plezier onze gasten van dienst te zijn geweest, wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging voor me. In de afgelopen weken ben ik op zoek gegaan naar passende overname-kandidaten. Na enkele productieve gesprekken met The Carp Specialist was het gevoel goed en ben ik er trots om SKV-Karpertrips over te geven aan Bas, Jeroen & Arjen. Door hun professionaliteit en bedrijfsgrootte zullen onze gasten op de allerbeste service kunnen rekenen. Kortom: door deze overname is SKV-Karpertrips klaar voor de toekomst!”

Ook The Carp Specialist is verheugd over de overname, zo laat Bas van Klaveren het volgende weten: “In de afgelopen jaren heeft onze organisatie The Carp Specialist een gestage groei doorgemaakt, zonder in te boeten op de service naar en persoonlijke benadering van onze gasten. Bij groei in het aantal vissers dat wij op onze wateren mogen verwelkomen hoort uiteraard ook groei in het aanbod van bestemmingen die wij vertegenwoordigen. We hebben altijd met belangstelling gekeken naar de interessante bestemmingen van SKV-Karpertrips, zoals bijvoorbeeld Domaine de la Maveline, Etang d’Ourscamp en Etang des Royales. Stuk voor stuk prachtige bestemmingen in Noord-Frankrijk, met gunstige prijzen en topvissen die de 30kg overschrijden. Met deze uitbreiding verstevigen we de marktpositie van The Carp Specialist verder en kunnen we blijven bouwen aan onze professionele organisatie waarbij klantgerichtheid en service centraal staat. Vanuit The Carp Specialist verwelkomen we zowel de bestemmingen én de trouwe vaste gasten van SKV-Karpertrips!”

Bas van Klaveren van The Carp Specialist, nu ook de drijvende kracht achter SKV-Karpertrips!

Bas van Klaveren van The Carp Specialist, nu ook de drijvende kracht achter SKV-Karpertrips!

Graag verwijzen we u naar de websites www.thecarpspecialist.nl en www.skv-karpertrips.nl en staan Bas van Klaveren, Jeroen Albers & Arjen Uitbeijerse tot uw beschikking om uw volgende karpervisvakantie weer tot in de puntjes te verzorgen.

Nieuw reglement update Trois Fontaine

Een toevoeging op het reglement van Trois Fontaine heeft plaats gevonden:

– niet gecoate gevlochten onderlijn materiaal is niet meer toegestaan. Dit betekent dat
er alleen nog maar gevist mag worden met gecoate onderlijnmateriaal.

– verder worden hengels met een testcurve van 2 3/4 aangeraden op Trois Fontaine.

Start visseizoen 2015

Na het drukke beursweekend in Zwolle heeft het startschot geklonken voor het visseizoen van 2015. De boekingen voor het voorjaar en zomer seizoen stromen binnen. Ik neem momenteel ook al boekingen aan voor het najaar van 2015.

Wilt u nog een plaatsje bemachtigen op een van onze bestemmingen, neem dan contact op met SKV-karpertrips.

Tijd voor een nieuwe uitdaging voor Tim

Beste karpervrienden,

Na ruim 6 jaar mede-eigenaar geweest te zijn van SKV-Karpertrips heb ik, Tim Lomans, besloten om mijn werkzaamheden bij SKV-Karpertrips neer te leggen. Na goed overleg met Sjef heeft hij besloten alleen verder te gaan met SKV-Karpertrips.

Voor mij is het tijd om naar een nieuwe uitdaging te gaan zoeken. Ik heb SKV-Karpertrips met veel passie en plezier mee opgebouwd van niets tot waar we nu staan. Een van de grootste reisbureaus van Nederland met jaarlijks vele tevreden klanten. Wij hebben vernieuwing gebracht in de wereld van karpervisvakanties en daar ben ik trots op. Ik wil bij deze dan ook de heren van Team SKV (heden en verleden) hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en in het bijzonder Sjef Lemmens.

Daarnaast wil ik alle meereigenaren bedanken voor de ontzettend fijne samenwerking, vele van de eigenaren zijn van zakenpartners, mijn vrienden geworden!

En als laatste wil ik de klanten bedanken. Zonder jullie positieve feedback, pr’s en avonturen had ik het geen 6 jaar volgehouden!

Met pijn in mijn hart, maar vol overtuiging dat dit op dit moment de juiste beslissing is zal ik vanaf 9 februari mijn werkzaamheden definitief neerleggen. Wel zal ik nog lid blijven van team SKV.

Bij deze wil ik Sjef veel succes wensen, maar zonder twijfel kan ik u garanderen dat de kwaliteit en service waar wij voor staan al blijven bestaan.

Met vriendelijke groet,

Tim Lomans

Team SKV 2014

De Dooie Leeft!? & faciliteiten zo goed als af op de Meeren!

De-meeren-2014-30We melden even een uitzonderlijke vangst op de Meeren.Gastvisser Rick van de acker wist 2 weken terug een dood gewaande karper te vangen.Deze karper wist 1221 dagen de dans te ontspringen, maar was onlangs toch de pineut. De karper was in prima conditie en woog 19,5 kilo. Ook de faciliteiten op de Meeren zijn zo goed als af.. Lees verder

De Meeren verovert Nederland!

2014De Meeren begint Nederland te veroveren. Met een zeer goed visbeleid (niet kopen, maar kweken) en een prachtig water, groeit De Meeren uit tot een absolute topper in eigen land. Door de vele aanwas is het karperbestand aardig gegroeid wat het water voor iedere visser tot een interessante uitdaging maakt.Van zeer mooie karpertjes van 1 kg, tot prachtig beschubde spiegelkarpers tot ruim over de 20 kg. Lees verder

NIEUWE 20+ kg karper gevangen op De Ronde Bleek!

2014 De vangsten op de karpervijver zijn de laatste tijd zeer wisselvallig. Toch worden er nog ontzettend mooie karpers gevangen! Wat dacht je van deze karper?! Voor het eerst over de 20 kg (20,4 kg) een uitstekende en stabiele groeier van 2 kg per jaar! Wat een beest!
Al boeken voor volgend jaar en kans maken op een van de prachtige karpers van De Ronde Bleek? Klik hier.

Topsessie op Parc Soubise voor team SKV

parc-soubise-2014Van zaterdag 4 t/m vrijdag 10 oktober was Parc Soubise het decor voor een testsessie. Stek 1,2, 3 & 4 werden bevist door team SKV. Na een zeer drukke week sloten we de week af met maar liefst 80 karpers! Waarvan 4x 18+, 2x 19+, 1x 20+, 1x 21+ en een karper van 25,2 kg (de zwaarst gevangen karper tot nu toe). Een topsessie op een topwater! Klik hier voor meer info over Parc Soubise

 

 

SKV-Karpertrips op Testsessie!

Parc-soubise-1Van 4 t/m 11 oktober is team SKV er even tussen uit.  Wij, Sjef en Tim, zullen samen met Maikel van Steensel en kersvers teamlid Pieter van den Braak de jacht  gaan openen op de monsters van Parc Soubise! We proberen jullie op de hoogte te houden via facebook! Van 3 t/m 12 oktober zijn wij zowel telefonisch als en per mail beperkt bereikbaar. Excuses voor het ongemak!

De Meeren Vangsten

Terug naar de Meeren

Vangstverslag Testsessie Etang d’Ourscamp 2

Team SKVEr stond al geruime tijd een weekendsessie op de planning naar het meren complex d’Ourscamp. We wisten dat het een korte sessie zou worden en dat we met een goede voorbereiding een hele goede kans maakten om vissen te vangen. Het weekend van 2 mei t/m 5 mei was het decor van onze trip en we beviste Etang d’Ourscamp 2. Lees verder