Start visseizoen 2015

Na het drukke beursweekend in Zwolle heeft het startschot geklonken voor het visseizoen van 2015. De boekingen voor het voorjaar en zomer seizoen stromen binnen. Ik neem momenteel ook al boekingen aan voor het najaar van 2015.

Wilt u nog een plaatsje bemachtigen op een van onze bestemmingen, neem dan contact op met SKV-karpertrips.

Tijd voor een nieuwe uitdaging voor Tim

Beste karpervrienden,

Na ruim 6 jaar mede-eigenaar geweest te zijn van SKV-Karpertrips heb ik, Tim Lomans, besloten om mijn werkzaamheden bij SKV-Karpertrips neer te leggen. Na goed overleg met Sjef heeft hij besloten alleen verder te gaan met SKV-Karpertrips.

Voor mij is het tijd om naar een nieuwe uitdaging te gaan zoeken. Ik heb SKV-Karpertrips met veel passie en plezier mee opgebouwd van niets tot waar we nu staan. Een van de grootste reisbureaus van Nederland met jaarlijks vele tevreden klanten. Wij hebben vernieuwing gebracht in de wereld van karpervisvakanties en daar ben ik trots op. Ik wil bij deze dan ook de heren van Team SKV (heden en verleden) hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en in het bijzonder Sjef Lemmens.

Daarnaast wil ik alle meereigenaren bedanken voor de ontzettend fijne samenwerking, vele van de eigenaren zijn van zakenpartners, mijn vrienden geworden!

En als laatste wil ik de klanten bedanken. Zonder jullie positieve feedback, pr’s en avonturen had ik het geen 6 jaar volgehouden!

Met pijn in mijn hart, maar vol overtuiging dat dit op dit moment de juiste beslissing is zal ik vanaf 9 februari mijn werkzaamheden definitief neerleggen. Wel zal ik nog lid blijven van team SKV.

Bij deze wil ik Sjef veel succes wensen, maar zonder twijfel kan ik u garanderen dat de kwaliteit en service waar wij voor staan al blijven bestaan.

Met vriendelijke groet,

Tim Lomans

Team SKV 2014

De Dooie Leeft!? & faciliteiten zo goed als af op de Meeren!

De-meeren-2014-30We melden even een uitzonderlijke vangst op de Meeren.Gastvisser Rick van de acker wist 2 weken terug een dood gewaande karper te vangen.Deze karper wist 1221 dagen de dans te ontspringen, maar was onlangs toch de pineut. De karper was in prima conditie en woog 19,5 kilo. Ook de faciliteiten op de Meeren zijn zo goed als af.. Lees verder

De Meeren verovert Nederland!

2014De Meeren begint Nederland te veroveren. Met een zeer goed visbeleid (niet kopen, maar kweken) en een prachtig water, groeit De Meeren uit tot een absolute topper in eigen land. Door de vele aanwas is het karperbestand aardig gegroeid wat het water voor iedere visser tot een interessante uitdaging maakt.Van zeer mooie karpertjes van 1 kg, tot prachtig beschubde spiegelkarpers tot ruim over de 20 kg. Lees verder

NIEUWE 20+ kg karper gevangen op De Ronde Bleek!

2014 De vangsten op de karpervijver zijn de laatste tijd zeer wisselvallig. Toch worden er nog ontzettend mooie karpers gevangen! Wat dacht je van deze karper?! Voor het eerst over de 20 kg (20,4 kg) een uitstekende en stabiele groeier van 2 kg per jaar! Wat een beest!
Al boeken voor volgend jaar en kans maken op een van de prachtige karpers van De Ronde Bleek? Klik hier.

Topsessie op Parc Soubise voor team SKV

parc-soubise-2014Van zaterdag 4 t/m vrijdag 10 oktober was Parc Soubise het decor voor een testsessie. Stek 1,2, 3 & 4 werden bevist door team SKV. Na een zeer drukke week sloten we de week af met maar liefst 80 karpers! Waarvan 4x 18+, 2x 19+, 1x 20+, 1x 21+ en een karper van 25,2 kg (de zwaarst gevangen karper tot nu toe). Een topsessie op een topwater! Klik hier voor meer info over Parc Soubise

 

 

SKV-Karpertrips op Testsessie!

Parc-soubise-1Van 4 t/m 11 oktober is team SKV er even tussen uit.  Wij, Sjef en Tim, zullen samen met Maikel van Steensel en kersvers teamlid Pieter van den Braak de jacht  gaan openen op de monsters van Parc Soubise! We proberen jullie op de hoogte te houden via facebook! Van 3 t/m 12 oktober zijn wij zowel telefonisch als en per mail beperkt bereikbaar. Excuses voor het ongemak!

The Lone Angler

NThe-Lone-Angler-9a een rit van in totaal zes uur, met drie stops van een kwartier, kom ik aan bij het domein van Maveline. Dit 20 hectare water zie je vanaf de weg amper liggen. Dit komt door de dichte begroeiing die eromheen staat. Er zijn twee ingangen en ik neem de tweede ingang. Deze ingang leidt tot de stek van mijn strijdtoneel, stek 10. Lees verder

Horseshoe Lake blijft verassen!

Horseshoe-lake-1Horseshoe Lake is een prachtig klein en knus watertje gelegen op het CarpRuns complex. Dit water in de vorm van en hoefijzer (Horseshoe) is perfect om met 2 personen af te huren. Een watertje met prachtige karpers tot 45 pond. Een runswater waar weken van 50 karpers geen uitzondering zijn! En er zitten enkele pareltjes! Lees verder

De Meeren Vangsten

Terug naar de Meeren

Vangstverslag Testsessie Etang d’Ourscamp 2

Team SKVEr stond al geruime tijd een weekendsessie op de planning naar het meren complex d’Ourscamp. We wisten dat het een korte sessie zou worden en dat we met een goede voorbereiding een hele goede kans maakten om vissen te vangen. Het weekend van 2 mei t/m 5 mei was het decor van onze trip en we beviste Etang d’Ourscamp 2. Lees verder